Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia

СВАТБЕНИ ИСТОРИИ

ЕМОЦИИ. ЦВЕТОВЕ. МОМЕНТИ.

Стилът на фотографията ми е свеж и динамичен. Търся истинската емоция, детайлите и моментите като залагам на спонтанността. Целта ми е да разкажа автентично Вашият сватбен ден, независимо дали улавям най-интимния момент или най-неконтролираната експлозия от радост. Сватбената ми фотография не е съставена от единични кадри, а от поредица от фотографски фрагменти, които заедно разказват история. Вашата!

От Вила Екатерина до Вила Юстина, от Шато Копса до Шато Монтан… това са някои от  сватбените истории, които съм имал привилегията да разкажа:

АВТЕНТИЧEН ФОТОГРАФСКИ СТИЛ

Моята мечта е да разкажа Вашата история с деликатност и спонтанност, търсейки красотата във всеки момент и необикновеното в обикновеното. Искам да се целувате, да танцувате, да ядете торта и да бъдете себе си!

След като сватбеният ви ден приключи погледнете назад към снимките си. Фотография след фотография, емоция след емоция, очите ви се насълзяват, усмивките ви стават по-широки, държите се за ръце и сърцата ви бият малко по-бързо. Точно като в сватбения ден. Денят, който изпълнихте с толкова много ЛЮБОВ. Виждате ли себе си в тази малка история? Ако отговорът е “ДА”, всичко, което трябва да направите, е да изберете сватбен фотограф, който може да разкаже Вашата история по начина, по който искате.

Scroll to Top