Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia

СВАТБАТА НА МАРИЯ И СТЕВИН В MIDALIDARE ESTATE - МОГИЛОВО

Вълшебството на лятото се спусна нежно над Мидалидаре, превръщайки всеки миг от сватбата на Мария и Стевин в неповторима симфония на цветове, аромати и емоции. В тази градина на изобилие, любовта им разцъфтя под сянката на величествени дървета.

Под короните на разкошните дървета, те си разменяха погледи, изпълнени с обещания и надежди. Всяко докосване бе песен на сърцата, всяка усмивка – разказ за техния път до тук. Там, сред лозята, които носеха в себе си дъха на минало и бъдеще, двамата споделиха обети, който едва ли ще бъдат забравени. A Стевин, в своя изискан син костюм, бе като съвременен рицар, с взор, насочен към своята прекрасна спътница.

Когато вечерната прохлада докосна земята, те продължиха своето празненство сред гостите, които бяха там да споделят техните първи стъпки като семейство. Игрите на светлините, танците под звездите, и радостта на приятелите, които танцуваха в ритъма на новия живот, допълниха картината на този ден. Всеки миг от техния сватбен ден беше като вълшебно платно, изтъкано от нишките на съдбата и украсено със смеха на две сърца, които танцуваха в хармония. Мария и Стевин, в Мидалидаре, оставиха след себе си не просто спомени за сватба, а история за любов.

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ: Иван Мандевски

ВИДЕО: NEODIGITAL

СВАТБЕНА ЦЕРЕМОНИЯ: Midalidare Estate – Могилово

ЛОКАЦИЯ: Мидалидаре – село Могилово

СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ И ВОДЕЩ: Monife – Agency for events & communications

DJ: DJ Миро Матейски

MIDALIDARE - КЪДЕТО ВСЯКА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ ПОЛУЧАВА СВОЕТО ВЪЛШЕБНО НАЧАЛО

В самото сърце на Тракийската низина, където хълмовете се прегръщат с лозовите масиви, се намира едно място, изтъкано от мечти и орисано от романтика – винарната Midalidare Estate в Могилово. Тук, където виното създава своя история. Тази локация излъчва елегантност и изисканост.  Винарната в Могилово съчетавайки красотата на незасегнатата природа със стилния лукс на модерния свят, предлага идеалната сцена за вашия незабравим сватбен ден.

Всяко ястие, приготвено в Midalidare Estate, е като стихотворение на вкусовете, съчетание от традиционни български вкусове и съвременни кулинарни творения. А вината, родени от лозята на имението, са като вълшебни еликсири.

Всяка снимка, която правя тук е вдъхновена от естествената красота на местността и от емоциите, които изпълват въздуха. За мен като сватбен фотограф, Midalidare Estate предоставя идеалната атмосфера за създаване и улавяне на красивите моменти по време на сватба. Midalidare Estate е не просто място, а сцена за вашите най-незабравими спомени, където всяка секунда е изпълнена с романтика, красота и чисто щастие. Отпразнувайте вашата любов тук, където всяка любовна история получава своето вълшебно начало.

Scroll to Top