Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia
wedding-golf-club-st-sofia-photographer-plovdiv

СВАТБАТА НА Елена и Божидар в Голф клуб "Света София"

Един незабравим ден, изпълнен с много любов и радост! Прекрасна двойка с толкова много развълнувани приятели! Просто знаех, че това ще бъде невероятна сватба и нямах търпение да я заснема!

Казват, че всички сватби са еднакви. Не, не е вярно. Има тържества, които се запомнят с топла семейна атмосфера, детайли, невероятна любовна история… Вниманието към детайла, прекрасната природа и преди всичко интензивността на емоциите през целия ден направиха атмосферата още по-очарователна. Една наистина забавна сватба, пълна със смях, благодарение на група истински приятели. След церемонията голф игрището със своите великолепни гледки ни позволи да направим красиви портрети на двойката по залез, а след това партито продължи в ресторанта на Голф клуб “Света София”. За ваш късмет, аз не съм толкова добър с думите и затова ще оставя изображенията да говорят сами за себе си.

СВАТБЕН ФОТОГРАФ: Иван Мандевски

ВИДЕО: Матушев Филмс

ФЛОРИСТИКА: Кристина Хаджииванова

ГРИМЬОР И ФРИЗЬОР: Brow Bar

ЛОКАЦИЯ: Голф клуб “Св. София” – Равно поле

ВЕНЧАВКА: Храм “Света Неделя” – София

DJ: Стоян Петров

ШАМПИОНАТ ПО РОМАНТИКА В Голф клуб "Света София"

Сгушен сред спокойната зеленина на прецизно поддържано голф игрище, Голф клуб “Света София” се очертава като идилична дестинация за сватба, която преплита елегантност с очарованието на природата. Още от пръв поглед става ясно, че това място е предназначено да бъде домакин на едно незабравимо тържество. Старателно поддържаните тревни площи ви приветстват топло, отвеждайки ви към балната зала. Интериорът на залата излъчва изтънчен чар, с големи прозорци, приканващи златната слънчева светлина да танцува върху прецизно подредените маси. Зоната за церемонията на открито е доказателство за ангажимента на клуба да създава незабравими моменти. Заобиколена от цъфтящи арки и редици бели столове, пътеката води до зашеметяващ флорален фон, идеален за размяна на обети под открито небе.

Булката и младоженецът могат да намерят уединение под вековните дървета, които стоят като мълчаливи свидетели на любовта на двойката. Тези нежни гиганти също така осигуряват естествено прекрасна обстановка за сватбени снимки, които ще бъдат ценени цял живот. С настъпването на вечерта празненството се премества в голямата бална зала. Полилеите хвърлят мека светлина върху младоженците, докато танцуват, заобиколени от приятели и семейство.

И когато звездите започнат да блестят, сигнализирайки края на един незабравим ден, ще отриете, че всяка секунда е била прекарана на място, което е толкова уникално и специално, колкото любовта, която споделяте.

Scroll to Top