Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia
wedding-photographer-plovdiv-sofia-contact

СВАТБАТА НА ДАНИ И АЛЕКС В ESTERRA VINI - ПЕРУЩИЦА

Няма нищо попрекрасно от двама души, хванали се за ръце. От обичта в очите на двама влюбени, които се взират един в друг. От обещанието за рамо… Този албум започва с една отворена врата, която води към стая, изпълнена с нежност и красота. И също както гроздето е наляло своя сок и мечтае да се превърне в лудо вино, любовта на Даниела и Александър е така зряла и сладка, че е способна да опияни всички наоколо. Затова… После всичко продължава с усмивки, с танци и много красота. С лудост за младите, младост за старите и много радост за малките. Това е една огромна малка сватба, на която със залеза започна изгревът!

СВАТБЕН ФОТОГРАФ: Иван Мандевски

ГРИМ: Калина Глушкова – www.grimplovdiv.com

ВИДЕО: Студио “Шоколад”

DJ: DJ Dido

ОСВЕТЛЕНИЕ: DJ Dido

ФЛОРИСТИКА: Шарма Цвет – www.sharmatsvet.com

ЛОКАЦИЯ: Esterra Vini – Перущица

ВЕНЧАВКА: Храм “Света Неделя” – Пловдив

ОБЕЩАЙТЕ СИ ЛЮБОВ СРЕД ЛОЗЯТА НА ESTERRA VINI В ПЕРУЩИЦА

В сърцето на живописната Перущица, където природата плете своята неповторима красота, се намира Esterra Vini. Разположен сред лозови масиви, комплексът предлага не просто локация за вашата сватба, а пътуване в свят, в който всяка детайл е подбран с мисъл за красота и лукс.

Esterra Vini е мястото, където любовта и виното се сливат в едно, предлагайки на своите гости изживяване, което остава завинаги в сърцата и спомените. Сватбените церемонии тук се превръщат в истински фестивал на любовта, обгърнати от непреходната красота на природата и допълнени от вина, които разказват истории. Това място е оазис на любовта, предлагащ незабравима сватбена церемония на открито, където всяка двойка може да обещае вечна вярност. Тук, сред лозята, се разкрива възможността за фотосесия, която превръща всеки кадър във вълнуващ спомен. Изисканите редове на лозите служат като живописен фон, който придава очарование на всяка снимка.

От церемонията на открито, през романтичната фотосесия в лозята, до празненството около басейна – Esterra Vini е символ на мечтаната сватба, където любовта, природата и изискаността се срещат, за да отпразнуват началото на вашето общо пътешествие в живота.

ОЩЕ СВАТБЕНИ ИСТОРИИ

Scroll to Top