Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia
бохо сватба фотограф Мидалидаре Могилово Стара Загора

Често задавани въпроси относно сватбената фотография

Като сватбен фотограф, аз разбирам колко е важно за всяка двойка да запечатa своя специален ден в красиви изображения, които ще останат за спомен през целия живот. Тук съм, за да отговоря на някои от най-често задаваните въпроси относно сватбената фотография, за да ви помогна да направите информиран избор за вашия сватбен ден.

Какъв стил сватбена фотография предлагате?

Предпочитам комбинация от фотожурналистичен стил и класическа портретна фотография. Обичам да улавям естествени моменти и емоции по ненатрапчив начин, докато също така си оставям време за стилни портрети, които излъчват класическа красота.

Колко време отнема обработката на сватбените снимки?

Обикновено отнема между 6 и 8 седмици за пълната обработка и предаване на всички сватбени снимки. Всеки кадър се обработва индивидуално, за да гарантирам най-високо качество и внимание към детайла.

Какви са вашите цени?

Цените варират в зависимост от пакета, който изберете. Предлагам различни пакети, които могат да бъдат адаптирани към вашите специфични нужди и бюджет. Включвам целодневно покритие, професионална обработка на снимките, сватбени фотокниги и други. За точни цени, моля, свържете се директно с мен или посетете линка ЦЕНИ .

Колко снимки ще получим?

Броят на снимките варира в зависимост от продължителността на сватбения ден и динамиката на събитието. Обикновено доставям между 1400 и 2000 висококачествени обработени снимки за целодневно сватбено събитие.

Предлагате ли предсватбена или следсватбена фотосесия?

Да, предлагам предсватбени и следсватбени фотосесии. Те са чудесен начин да се запознаем по-добре преди сватбения ден и да създадем красиви снимки, които да добавите към Вашата сватбена история. 

Как можем да резервираме дата?

За да резервирате вашата дата, е необходимо да подпишем договор и да внесете депозит. Това гарантира, че датата е запазена изключително за Вас. Свържете се с мен колкото се може по-скоро, тъй като популярните дати се запълват бързо.

Как се подготвяте за сватбения ден?

За мен е изключително важно да разбера вашите предпочитания и очаквания преди сватбения ден. Това включва предварителна среща или разговор, където обсъждаме графика на деня, специални моменти, които искате да бъдат уловени, и всички конкретни идеи или теми, които имате предвид.

Как реагирате в непредвидени ситуации по време на сватбения ден?

Като професионален сватбен фотограф, аз съм обучен да реагирам бързо и ефективно във всякакви ситуации. Било то неблагоприятно време, технически проблеми с оборудването или промени в последния момент в графика на събитието, аз съм подготвен с резервни планове и допълнително оборудване, за да гарантирам, че качеството на вашите сватбени снимки не е засегнато. Гъвкавостта и способността да остана спокоен под натиск са ключови за улавянето на красиви моменти, независимо от обстоятелствата.

С каква техника снимате и как гарантирате нейната надеждност?

Използвам само професионално фотографско оборудване от водещи марки в индустрията, което ми позволява да създавам изображения с високо качество при всякакви условия на осветление. Моят арсенал включва няколко безогледални камери, висок клас обективи с различни фокусни разстояния за максимална гъвкавост, както и резервно оборудване за всеки елемент, за да гарантирам, че непредвидени технически проблеми няма да попречат на снимачния процес. Освен това, редовно поддържам и проверявам моето оборудване, за да осигуря неговата надеждност. Също така разполагам с разнообразие от външни светкавици и друго допълнително оборудване, за да се адаптирам към всички светлинни условия, осигурявайки най-добрите възможни резултати.

Предавате ли сватбените снимки с уеб галерия?

Да, предоставям уеб галерия за всички сватбени снимки. След като снимките са обработени и готови, ще получите линк към лична, защитена с парола уеб галерия. Тази галерия ви позволява удобно да разглеждате, споделяте и изтегляте всички вашите снимки в максимална резолюция. Галерията ще бъде достъпна онлайн за 7 години, което ви дава възможността да споделите спомените си от сватбата със семейство и приятели. Също така, предлагам опции за поръчка на професионално отпечатани снимки и персонализирани фотокниги директно през уеб галерията.

Сватбената фотография е моя страст, и аз съм тук, за да помогна на всяка двойка да създаде незабравими спомени от своя специален ден. Ако имате още въпроси или искате да обсъдим вашата сватба по-подробно, не се колебайте да се свържете с мен.

Scroll to Top