Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia

СВАТБАТА НА ЕКАТЕРИНА И СТОЯН В SAINT THOMAS - БУРГАС

На ръба на изумрудените води на Черно море, в сянката на гордите зелени хълмове близо до Бургас и Созопол, се извисява комплексът Saint Thomas. Тук, под покрова на безкрайното синьо небе, Екатерина и Стоян венчаха своите сърца в едно. Тя, лекар по призвание и сърце, и той, пожарникар, готов всяка секунда да защитава и спасява, избраха този райски кът за да кажат своето „Да!“.

Сватбената церемония бе като извадена от приказките – сред зеленината на природата, със звуците на вълните като фон и с небето за свидетел на техните обети. На фона на вълните, които носеха мелодията на морето, те споделиха обещания и мечти, обвити в солен бриз.

Фотосесията пресъздаде техните страсти – дивата красота на дюните, спокойствието на река Ропотамо и скалистата мощ на брега на комплекса. Декор на сватбените снимки бяха морето, тъй като то е като тяхната любов – дълбока и необятна, и скалите – символ на тяхната стабилност и устойчивост.

И така, на брега на морето, Екатерина и Стоян започнаха своето съвместно пътешествие в живота – заедно, смели и непоколебими, точно както професиите, които имат.

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ: Иван Мандевски

ВИДЕО: NEODIGITAL

СВАТБЕНА ЦЕРЕМОНИЯ: Saint Thomas Holyday Village

ЛОКАЦИЯ: Хотел Свети Тома

ВОДЕЩ: DJ Иван Тодоров

DJ: DJ Иван Тодоров

Scroll to Top