Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia

СВАТБАТА НА ГАЛИНА И СТЕФАН В AGLIKA PALACE - ЖРЕБЧЕВО

Сватбата на Галина и Стефан беше едно от онези събития, които оставят траен отпечатък не само в сърцата на младоженците, но и на всички присъстващи. Разположен край живописния язовир Жребчево, комплекс “Аглика Палас предостави идеалната сцена за тяхната сватба – съчетание от красотата на природата и безгрижие.

Ярък момент от този незабравим ден беше сватбената фотосесия с лодка в язовира. Водите на Жребчево отразяваха облаците и синьото небе, създавайки перфектния фон за снимки. Младоженците изглеждаха като герои от приказка, плаващи във вълшебството на своя специален ден. А щастието им беше като отражение на безграничното небе над тях – безкрайно и бляскаво.

Кулминацията на сватбеното тържество беше впечатляващото светлинно шоу и продължителната заря, които осветиха небето със стотици цветове и форми. Младоженците стояха ръка за ръка, с погледи устремени към бъдещето, докато небето изписваше началото на тяхната обща история – история на любов, изпълнена с надежда, мечти и безкрайност.

След разрязването на сватбената торта сватбата се превърна в шумно тържество, което оживя със смеха и танците на гостите. Възрастни и млади се смееха, докато стъпките им следваха мелодията на празника.

Всеки кадър от сватбата на Галина и Стефан е доказателство за това, че любовта и красотата могат да бъдат уловени във фотография. Сватбата в “Аглика Палас” не беше просто събитие, а празник на любовта, красотата и споделените моменти, които правят живота толкова ценен. Потопете се в история, изпълнена с романтика, безгрижие и красота:

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ: Иван Мандевски

ВИДЕО: NEODIGITAL

СВАТБЕНА ЦЕРЕМОНИЯ: Aglika palace – Жребчево

ЛОКАЦИЯ: Aglika Palace – Жребчево

ВОДЕЩ: DJ Дамян

DJ: DJ Дамян

AGLIKA PALACE - РАЙ ЗА РОМАНТИЧНИТЕ НОМАДИ

На бреговете на язовир Жребчево, обгърнати от меката прегръдка на планините, се открива бижуто “Aglika Palace”. Този райски кът е изтъкан от мечти и естествена красота, където всяка сватба се превръща в незабравима приказка. Независимо дали е тихо обещание на брега, или вълнуващ танц под звездите, комплексът предлага перфектната сцена за всяка история на любовта.

За свободните души, които търсят изживяване, което да разкаже тяхната уникална история, “Aglika Palace” предлага не просто рамка, а цялата картина – богата на цветове, емоции и моменти.

“Aglika Palace” е оазис за свободни души, които желаят да обединят своите сърца сред красотата на природата. Разходете се по брега, отпуснете се до басейна и позволете на страстта и естествената красота да бъдат фон на вашата сватбена история.

Scroll to Top