Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia
сватбена-фотография-пловдив-естера-вини

СВАТБАТА НА Лили и Георги В ESTERRA VINI - ПЕРУЩИЦА

Лили и Георги се ожениха в Esterra Vini в покрайнините на Перущица. Едно място, заобиколено от зеленина и пълно с история, идеално за сватба. Церемонията на открито беше взрив от емоции, много смях и сълзи от радост. Партито продължи край басейна сред вино, добра храна и най-вече много топлина благодарение на многобройните приятели и роднини. Направих всичко възможно да разкажа тази красива история и да създам спомени, достойни за този фантастичен ден. Затова като сватбен фотограф, с голямо удоволствие споделям с вас тези кадри, пълни с любов, красота и вечност. Приятно разглеждане!

СВАТБЕН ФОТОГРАФ: Иван Мандевски

ВИДЕО: Студио “NeoDigital”

ФЛОРИСТИКА: Шарма Цвет – www.sharmatsvet.com

ЛОКАЦИЯ: Esterra Vini – Перущица

ВЕНЧАВКА: Храм Свети Николай Мирликийски – Пловдив

Празнувайте любовта в ESTERRA VINI - ПЕРУЩИЦА

В региона на Перущица, където историята и традицията се преплитат със съвременността, “Esterra Vini” представлява едно от най-магичните места за сватба, където всяка снимка разказва история. Независимо дали светлината ласкае листата на лозята или се отразява в мирните води на басейна, всяка кадър е обещание за вечност. Сватбената фотография тук не е просто заснемане на моменти, тя е изкуство, което улавя същността на любовта, докато две сърца се съединяват в хармония с природата. Естера Вини предлага разнообразие от фонове – от зеленината на вековните гори до романтичните алеи на винените лозя, всяка локация предоставя уникална сцена за незабравими сватбени снимки.

Представете си снимка на младоженците, обгърнати от меката светлина на залеза, докато денят бавно отстъпва място на звездното небе. Или пък вълшебството на първия танц, отражение на тяхната любов в спокойствието на водата. В Esterra Vini всяка снимка е повече от момент – тя е отражение на душата и емоцията, които двама души споделят.

Тук, където природата е живописен художник, а виното – символ на изисканост и вековни традиции, сватбената фотография става не просто спомен, а история, която ще се разказва поколения напред. Esterra Vini е повече от местоположение; това е врата към вечността, където всяка снимка е възхвала на любовта и живота.

Scroll to Top