Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia

СВАТБАТА НА НЕЛИНА И КОЛЬО В VILLA YUSTINA

В очарователната обстановка на винарна “Вила Юстина”, заобиколена от извиващи се лози и обляна от меката светлина на юнското слънце, любовта на Нелина и Кольо намери своя дом.Започвайки с тяхната разходка сред лозята, светът сякаш спря, за да се наслади на тяхното щастие. Те стъпваха в хармония, с усмивки, които разкриваха дълбоката им свързаност и предвкусването на общото бъдеще. Пейзажът около тях – зелен и изобилен – беше като метафора за тяхната любов, която обещава да расте и да се развива с всеки изминал ден.

Сватбената локация беше като излязла от приказките – “Вила Юстина”, със своите зелени хълмове и пленителни гледки, предостави перфектната обстановка за този специален ден. Декорацията беше изискана, с акценти, които допълваха естествената красота на мястото. Всяка маса беше украсена с безупречен вкус, като всяка аранжировка бе внимателно обмислена, като нотките на виното, което се лее в чашите.Мелодията на арфата се вплиташе във въздуха, докато светлините на свещите мереха времето, тихо и нежно, като докосването на лек бриз. Нощта спусна своята завеса над “Вила Юстина”, а фойерверките изписаха началото на тяхната обща история на звездното небе.

Този ден, в “Вила Юстина”, не беше просто сватба, а началото на едно вълшебно пътешествие. Сватбените снимки от този ден ще бъдат не просто спомени, а страници от романа на тяхната любов, който тепърва ще се пише с всяка изминала година, както виното съзрява и набира характер в тишината на винените изби.

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ: Иван Мандевски

ВИДЕО: 4K Studio

СВАТБЕНА ЦЕРЕМОНИЯ: Вила Юстина

ЛОКАЦИЯ: Villa Yustina – село Устина

ВОДЕЩ: DJ Джерико

DJ: DJ Джерико

villa yustina - романтика, елегантност и природна красота

В подножието на разкошния български балкан, където винените редове на лозята се простират до самия хоризонт, се извисява винарна “Вила Юстина” – едно място, изтъкано със същата страст и посвещение, както вината, които лежерно съзряват в нейните изби. Тук всяка сватба се превръща в изящна комбинация на природна красота и изисканост, предлагащ безкрайна палитра от възможности за вашия специален ден.

От първите моменти на пристигането си, гостите се поглъщат от изяществото на редовете от лозя. Пътеките, между които младоженците се разхождат ръка за ръка, са обгърнати от зеленината на лозята, предлагайки не просто пътека, а пътешествие към ново начало. Залата за гости, с големите си прозрачни стени, предоставя панорамен изглед към вълшебството навън, като всяка маса е внимателно декорирана, за да отразява елегантността на локацията. Цветовата гама на украсата е избрана така, че да допълва естествените нюанси на околността – от нежните пастелни тонове до свежите акценти на зеленото, създаващи атмосфера на уют и топлина. Всяка сватбена церемония се провежда под открито небе, където алеите от цветя и зеленината са съчетани в перфектен баланс, отразяващ вниманието към детайла, които “Вила Юстина” притежава. Арките, обвити в цветя и листа, се открояват срещу фона на величествените планини, допринасяйки за един неповторим и запомняща се атмосфера.

Когато нощта падне, тентата се преобразява със светлините на стотици свещи и леки светлинни инсталации, които добавят блясък и вълшебство към вечерта. Финалът на всяко тържество е подчертан с изумително шоу от фойерверки, които огряват небето и отразяват радостта на този важен момент.

“Вила Юстина” е повече от локация за вашата сватба – това е място, където мечтите се превръщат в реалност, а всеки детайл е изпълнен с любов и стил, за да направи Вашия ден незабравим.

Scroll to Top