Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia

СВАТБАТА НА златина и димитър в Mountain lake - СМОЛЯН

В сърцето на Родопите, където водите на Смоленските езера отразяват вековни хълмове, двама млади си обещаха вечна любов един на друг. Ръцете на Златина и Димитър се преплитаха, както корените на дърветата се сплитат със земята, създавайки вечен съюз. Атмосферата беше наситена със сладост и мечти, като всяко докосване и шепот носеше послание за любов. Любов силна и дива като природата, която ги заобикаляше.

Сватбата продължи с празненство под открито небе, където дървените маси бяха украсени в съвършена хармония с природните елементи, създавайки усещане за романтична горска приказка. Лекотата на нежни платове и дървените акценти, създаваха атмосфера, която беше едновременно елегантна и уютна. Гостите се насладиха на празника под звуците на традиционна музика, докато въздухът се изпълваше с аромата на планината и топлината на споделената радост.

Като денят отстъпи място на нощта, темпото на празненството се вдигна. Смяхът се смеси с музиката, и звънът на чаши подчерта ритмичните стъпки на танци, които привлякоха всички в празненството. Кулминацията на нощта бе експлозивно шоу от фойерверки, които избухнаха на небето, приличащи на искри на радост в звездното небе.

Тяхната сватба не беше просто събитие, то беше послание за това как любовта може да ни събира, как природата може да бъде най-красивият фон за новото начало на две души и как емоциите, споделени в такъв специален момент, са истински и непреходни.

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ: Иван Мандевски

СВАТБЕНА ЦЕРЕМОНИЯ: Храм „Успение на Пресвета Богородица“- Пампорово

ЛОКАЦИЯ: Mountain Lake – Смолян

DJ: Стоян Кузмов

Scroll to Top