Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia

СВАТБАТА НА ЛИЛИЯ И ГЕОРГИ В VILLA YUSTINA - УСТИНА

В прегръдката на живописни лозя, Вила Юстина се превърна в прекрасен фон за сватба, която беше както празненство на любовта, така и свидетелство на културното ни наследство. Руините на Червената църква в Перущица предложиха вълнуваща обстановка за съюза на две души, свързани не само с любовта – те споделяха страст към ритмичната красота на българските народни танци.

Заедно, ръка за ръка, младоженците стъпват по пътеката на новия си живот, обградени от плодородните лозя, които приличат на техните обвързани съдби – растящи и укрепващи с всяка изминала година. Лилия и Георги  се придвижваха с ретро кабриолет, който сякаш беше изпратен от миналото, за да ги отведе към общото им бъдеще. Този изящен автомобил, с блясъка на епохата на джаза и безгрижието, стана част дори от сватбената им фотосесия.

Като професионални танцьори на народни танци, булката и младоженецът вдъхнаха в сватбата си същата грация и жар, с която се представят на танцовия подиум. Техните движения, усъвършенствани с годините, сега празнуваха тяхното най-велико партньорство. Когато нощта спусна своя тъмносиня завеса, звездите гледаха надолу, сякаш за да научат нови стъпки от народните танци, които ехтяха в сърцата на всички присъстващи. Тази сватба не беше просто обединение между двама души, а тържество на духа, в което всяка нота и всяка стъпка бяха химн на любовта.

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ: Иван Мандевски

ВИДЕО: NEODIGITAL

СВАТБЕНА ЦЕРЕМОНИЯ: Вила Юстина – с. Устина

ЛОКАЦИЯ: Villa Yustina

ВОДЕЩ: Галина Димитрова

DJ: DJ Христо Первазов

ФРИЗЬОР: Венелина Златкова

ГРИМЬОР: Валентина Ликова

ФЛОРИСТИКА: Тепе Студио

 

ЛЮБОВ БЕЗ ГРАНИЦИ В УЮТНАТА ВИЛА ЮСТИНА

Скътана сред прелестните възвишения на село Устина, Вила Юстина е мястото, където любовта и виното се срещат, за да сътворят незабравима сватбена история. Там, където земята шепне на всяка стъпка истории на страст и посвещение, двама влюбени изричат своите обети сред тишината на безкрайните редове.

Сватбените церемонии тук са като извадени от приказките. Клетвите за вярност се дават под откритото небе, огласени от шепота на листата и песента на природата, докато елегантнни флорални арки идеално рамкират момента на съединение на две сърца.

Когато денят се превърне във вечер, и светлините нежно галят листата, Вила Юстина се преобразява в райско място за танци под звездите. Под тентата, украсена с искрящи лампиони, двойките празнуват своята любов, танцувайки сред облаци и искри от фойерверки, докато музиката и смехът се носят до звездите.

За свободните духове, които търсят да запечатат своята любов във вечността, Вила Юстина предлага безкрайно платно, върху което всяка любовна история намира своето място. От първия поглед до последния тост, всяка сватба тук е уникална, както душите, които я споделят.

Scroll to Top