Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia
chateau-copsa-karlovo-wedding-photographer

СВАТБАТА НА ВЕСИ И ДИДО В CHATEAU COPSA

Казват, че всички сватби са еднакви. Не, не е вярно. Има тържества, които се запомнят с топла семейна атмосфера, детайли, щур купон и невероятна любовна история…

За сватбата си Веси и Дидо избраха заобиколено от зеленина и планина Шато Копса.  Мястото беше идеално за гражданската церемония, за която са мечтали – на открито,  вълнуваща и безопасна за всичките им гости. Церемонията на открито беше взрив от емоции, смях и няколко сълзи от щастие. Партито продължи покрай басейна сред вино, добра храна и най-вече много топлина благодарение на многобройните приятели и роднини.

Chateau Copsa беше точното място за тази луда двойка: церемония на открито пред шатото, вечеря под светлините и много забавно парти пред басейна. И естествено лудата тайфа се гмурна в басейна на края на вечерта!

СВАТБЕН ФОТОГРАФ: Иван Мандевски

СВАТБЕНА УКРАСА: Калпазани Декор Украси

ЛОКАЦИЯ: Chateau Copsa – Сопот

DJ: Такис Людов

ЛОКАЦИЯ НА ФОТОСЕСИЯ: Chateau Copsa

CHATEAU COPSA - РОМАНТИЧНО УБЕЖИЩЕ ЗА ВАШЕТО "ДА"

Разположена в сърцето на Розовата долина, тази винарна се превръща в магнетична сватбена дестинация за влюбени, които търсят не само красота, но и душевност. Тук, където се срещат величието на Стара планина и древните традиции на българското винарство, влюбените имат възможността да изживеят своята приказка в непринудена елегантност. Шато Копса е място, което нежно обвива своите гости в атмосфера на уединение и изисканост. Тази сватбена локация предлага пътешествие из вековете, където историята и съвременността танцуват в хармония под звуците на винения нектар. Тук, под откритото небе, любовта се облича в най-красивите си дрехи, а обетите звучат като музика сред лозята, а замъкът извисяващ се над лозята е като пазител на спомени.

Сватбените церемонии на открито тук са пропити с духа на природата. Зеленината на лозята, ласката на планинския въздух и тихият шепот на гроздето са свидетели на вашия най-важен момент. Шато Копса предлага един несравнимо красив фон за вашия сватбен ден, където всяка усмивка и всяка изречена дума остават завинаги вплетени в историята на това магично място. Разкошната трапеза, сервирана в сърцето на Шато Копса, е вдъхновена от богатството на местните продукти и изкусителните вина, които това благодатно място произвежда. Всяко ястие е изкусно приготвено, за да задоволи най-взискателните вкусове, а избраните вина са сърцето на празника, отразяващи богатата култура и винени традиции на региона.

Винената изба Шато Копса в Сопот е един райски кът, където виното е поезия и където всяка любовна история намира своята най-живописна сцена. За непренудените и романтични души, тази винарна е идеалното място да кажат “Да” на любовта и да започнат своята обща история, както виното започва своето узряване – с вяра, търпение и нежност.

ОЩЕ СВАТБЕНИ ИСТОРИИ

Scroll to Top