Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia

ФОТОСЕСИИ ЗА АБИТУРИЕНТИ

КРАСОТА. ГРАЦИЯ. СТИЛ.

фотосесия-абитуриент-бал-фотограф-пловдив

ФОТОСЕСИЯ ЗА БАЛА

Разказвам Вашите истории чрез фотосесии, които говорят за незабравими емоции и моменти. Улавяйки красотата и грацията, снимам и най-малките детайли, защото за Вашият абитуриентски бал няма да оставите нищо на случайността. От роклята до обувките, от цветята до обеците – детайлите, които отразяват вашия стил и не могат да бъдат забравени. Всичко се оформя в една приказка, в която главните герои сте Вие, увековечени в красиви кадри, подчертани от оригинален стил и потопени в приказна атмосфера!

Ще се радвам да бъда част от абитуриентския Ви бал!

Често задавани въпроси относно портретните фотосесии

Къде мога да направя моята абитуриентска фотосесия?

Това е въпрос, който ще решим по време на предварителна среща за планиране. Аз ще предложа локации в зависимост от Вашата личност и стил. Повечето абитуриенти предпочитат да добавят поне две места за сесията. Наистина мястото на снимките зависи от Вас.

За колко време ще бъдат предадени снимките?

Избраните и обработени снимки от фотосесията ще бъдат предадени чрез интерактивна уеб галерия в срок от 1 до 3 седмици след датата на заснемане. Като цяло от двучасова фотосесия ще получите 100-250 снимки. Всички кадри, който получавате, ще бъдат обработени в характерния ми фотографски стил.

Какво препоръчвате за прическа и грим?

Професионалните грим и прическа допринасят невероятно много за вашия външен вид и самочуствие по време на снимките. Ще бъдете в ръцете на професионалисти, които знаят точно какво да направят да изглеждате великолепно. А знанието, че изглеждате невероятно, ще ви даде повече увереност пред камерата! Щастлив съм да препоръчам някои невероятни гримьори като Калина Глушкова, Силвия Бутева и Красимира Петкова за една наистина нежна визия. 

Кой може да дойде с мен на портретната ми фотосесия?

Чувствайте се свободни да доведете приятел или брат или сестра. Понякога е хубаво някой да дойде, за да те накара да се смееш или да ти носи втори чифт удобни обувки.  

Къде живеете и къде можете да снимате?

Живея в град Пловдив, но снимам навсякъде в страната. Харесва ми да пътувам. Това ми помага да съм творчески настроен през цялото време. За повече информация относно цените на предлаганите фотографски услуги и пакети, моля посетете секцията ЦЕНИ.

 

Scroll to Top