Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia

ЗА МЕН

Здравейте, аз съм Иван Мандевски.

Професионален фотограф съм повече от 12 години. Специализирал съм се в сферата на сватбената, портретната и корпоративната фотография .

Сватбената фотография за мен не е просто снимки от сватбения ден, тя е ЕМОЦИЯ, АТМОСФЕРА и ПОСЛАНИЕ.

С кадрите си се стремя да предам усещането за топлина, нежност и щастие. Искам да създам красива колекция от спомени и да запазя най-ценните ви моменти. Така и след години, те ще ви напомнят, че най-красивото нещо в този живот е … ЛЮБОВТА!

Ключова за моята работа като сватбен фотограф е способността ми да се възползвам от всяка една ситуация по най-добрия начин.  Изградил съм умението да предавам същността на този ден като създавам топла, нежна, истински емоционална сватбена фотография за щастливи хора!

Подходът ми е да улавям духа и емоцията в красиви кадри, докато в същото време разкривам моменти, които може и да са преминали незабелязано. Така Вашите снимки ще бъдат като вас самите… истински, забавни и изпълнени с любов.

Дори студиото ми да е в Пловдив, любопитството и желанието ми винаги да откривам нови места ме правят достъпен за ангажименти в цялата страна.

Ще се радвам да бъда до вас, за да разкажа вашия Ден!

професионален-сватбен-фотограф-пловдив-софия-бургас
Scroll to Top