Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

svatben-photograph-plovdiv-sofia
бохо сватба фотограф Мидалидаре Могилово Стара Загора

СВАТБАТА НА МИХАЕЛА И НИКОЛА В MIDALIDARE ESTATE - МОГИЛОВО

В спокойната прегръдка на Могилово, винарната на Мидалидаре се разгръща като платно. Тук, сред зелените лозя, където целунатите от слънцето гроздове шепнат приказки за щедростта на земята, Михаела и Николай се заклеха да пътуват през живота заедно. Техните погледи се срещнаха един друг в обещание за вечност, обвити в топлината на златистите лъчи, които преливаха между клоните на дърветата. Сърцата им танцуваха в синхрон с природата, всеки техен смях се сливаше с мелодията на летния ветрец, а всеки техен жест бе пълен с грижа и нежност.

Церемонията, разположена на фона на тучните градини на имението, беше спираща дъха симфония от цвят и емоция. Гостите стояха в захлас, докато Михаела се появи водена от своя баща, в рокля, която изглеждаше изтъкана от облаци.

Гостите обсипаха двойката с листенца и благословии, докато вървяха по пътеката, символ на пътят, който сега е споделен. А под палитрата на вечерното небе, обещанията им за общо бъдеще се сплетоха нежно със залеза, обгърнати в обич и топлина. И така, сред тихия хор на природата и близките, Михаела и Никола изписаха началото на своята вечна приказка.

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ: Иван Мандевски

ВИДЕО: NEODIGITAL

СВАТБЕНА ЦЕРЕМОНИЯ: Midalidare Estate – Могилово

ЛОКАЦИЯ: Мидалидаре – село Могилово

ВОДЕЩ: DJ Rado

DJ: DJ Rado

СВАТБА В  MIDALIDARE ESTATE В МОГИЛОВО: ВЪЛШЕБСТВО СРЕД ЛОЗЯТА

В сърцето на планините, сред красиви хълмове и редове от лозя, Midalidare Estate в Могилово очаква да стане свидетел на вашата любовна приказка. Това е място, където мечтите срещат реалността, където всяка камъниста пътечка и всяко листо шепне истории за любов. Разходките из лозята и старателно подредените алеи предлагат безкрайни възможности за незабравими кадри. А когато залезът обагри небето в огнени цветове, всяка снимка се превръща в магическо платно, на което любовта и природата танцуват в хармония.

Винарната на Midalidare е не просто място за сватба, а канава, върху която вашите най-съкровени моменти ще бъдат вечно запечатани. Тук, под златистите лъчи на залеза, ще изречете своите обети, докато земята под вас нежно отеква от вашия щастлив смях.

Гастрономията в Midalidare Estate е съчетание от традиционни вкусове и модерни кулинарни техники. Всички ястия са майсторски приготвени от опитни готвачи, които използват най-висококачествени местни продукти. Избата предлага изключителна селекция от вина, произведени в собствените лозя на имението, които ще омагьосат вкусовите ви рецептори. Осветлението вечер е нежно и романтично, което допълнително подчертава красотата на природата.

Представете си вашите сватбени снимки, на които любовта и красотата се преплитат в един безвременен танц. Отпразнувайте вашата любов в една от най-изящните и запомнящи се локации в България, където всяка минута е изпълнена с магия, красота и блаженство!

Scroll to Top