Иван Мандевски – сватбен фотограф Пловдив

сватбен-фотограф-античен-театър

Сватбата на Марчела и Александър на Античния театър в Пловдив

Колко време е нужно да се организира една сватба на Античния театър в Пловдив?

Вероятно ще кажете – зависи от сватбата, колко е голяма, къде ще бъде, кога ще се състои и още куп други въпроси, но все пак бихте си предвидили поне няколко месеца най-малко.

Преди да се запозная с Марчела и Александър сигурно и аз бих ви отговорил по този начин.

За сега те държат рекорда по най-скоростно организирана сватба сред моите клиенти.

На кой елемент от сватбата бихте отделили най-много време при организацията на сватбата, особено ако не разполагате с много време?

И тук ще има различни предположения – бюджета; програмата на сватбата; да наемете всички, замесени в този ден – сватбената агенция, DJ, ресторант, украса, фотограф, видеооператор, развлекателна програма и т.н.

Може би всички вие ще сте прави, който и отговор да дадете, но всичко това отне буквално броени дни на тези изключително земни и весели хора, за разлика от избора на рокля, за който са били посветени цели 2 месеца.

Кое е най-важното нещо в сватбения ден?

Да не се обърка нещо, да не забравите халките (да, и това се е случвало), да се забавляват гостите, храната и музиката да се харесат на всички.

И това не са маловажни неща. Но най-важното е вие да преживеете пълноценно вашата сватба. Да се забавлявате искрено във всеки един момент. Да изтанцувате всеки ритъм, който сърцето ви поиска. Да направите вашата сватба истински ваша, без предразсъдъци и без притеснения.

Искате ли да разгледате една такава сватба…

Фотограф: Сватбен фотограф Иван Мандевски

Грим: Професионален гримьор Калина Глушкова

Сватбена агенция: „Сватба със сезони“

Ресторант: “Philipopolis”

Локация: Античния театър Пловдив

Leave a Comment