професионален-сватбен-фотограф-Пловдив-СофияЗдравейте, аз съм Иван Мандевски.

Добре дошли в моя сайт!

Професионален фотограф съм повече от 9 години. Работя основно в Пловдив, като приемам ангажименти на територията на цялата страна.

Специализирал съм се в сферата на:

  • сватбената фотография;
  • портретната фотография;
  • интериорната фотография;
  • корпоративната фотография.

През годините ми се довериха както много семейства с техните истории, така и различни фирми, старт-ъп компании, дизайнери и редица утвърдени брандове – EVN, Goodyear, Schneider Electric, Oriflame, Nielsen Bulgaria, Royal Canin, Матраци Симеонов, We are Pentagon, Pallex, Inter Hecs, Оптики Leonardo, Clash Royal, Staropramen, Tuborg, Econt, Pallex, Maxxium, Примекс – Гуми и Сервиз, Whiskey Fest, Kanbanize, Г-99, BTL, верига Fitness Titanium, и др.

Описание на всяка от предлаганите от мен услуги може да прочетете по-долу.

Ако желаете да се свържете с мен още сега, може да използвате формата за контакти.

За мен ще бъде удоволствие да работим заедно!


Сватбена фотография

Стилът ми в сватбената фотография е предимно фотожурналистически. Подходът ми е да улавям духа и емоцията в красиви кадри, докато в същото време разкривам моменти, които може и да са преминали незабелязано. Моята цел е Вашите снимки да бъдат нещо повече от снимки. Те ще бъдат като Вас… реални, забавни и изпълнени с любов.

Повече за сватбената ми фотография може да научите от моя блог.

Интериорна фотография

Заснемане на детайлни, информативни и красиви интериорни снимки на вашите обекти (хотел, ресторант, бар, клуб, фитнес, офис, магазин или заседателна зала). Създаване на екстериорни фотографии за вашите PR публикации, уебсайтове или каталози. Акцентиране на вашата марка, фирмени цветове и специално внимание на детайлите, когато става дума за контролиране на отраженията и отблясъците в прозорците на обектите, корекцията на цветовете и ретуширане.

Повече проекти свързани с интериорна фотография може да видите тук

 

Бизнес портрети

Заснемане на индивидуални бизнес-портрети, PR портрети, портрети на посланици на марки, за рекламни или социални медийни кампании, както и на пълни екипи на фирми. Портретите могат да бъдат заснети както в студио, така и в офис среда, на открито или на цветен или бял фон.

Повече портретна фотография може да видите тук

 

Корпоративна фотография

Заснемане на корпоративни събития както в Пловдив така и на територията на цялата страна. Предоставяне на PR изображения експресно за максимално бързо отразяване от преса, социални мрежи, новинарски и свързани сайтове. Заснемане на тиймбилдинги, изложения, презентации, уоркшопи, семинари, състезания, концерти, фирмени и клубни партита.

Събитийна фотография

Заснемане лични празници (Кръщене, Абитуриентски бал, Рожден ден, Моминско парти, Ергенско парти, други лични или семейни поводи) както в Пловдив така и на територията на цялата страна.

Повече снимки от различни лични празници може да видите тук

 

Фотокниги

Широката гама от размери и кожи и безкрайните възможности за персонализиране ще ви позволят да изготвите перфектно дизайна на фотокнигата. Качеството на отпечатването на снимките Ви гарантира, че няма да пропуснете дори и най-малките детайли.

Фотокнигите са с ръчно подвързани, двойни пластифицирани страници, които са напълно плоски. Този вид производство позволява да се добавят снимки на две страници без централен шев, за да се създаде панорамен ефект при разглеждане.

16 размера на фотокнигите, 4 вида хартия за вътрешните страници, дебелина на страниците 1 мм и огромен избор на корици ще направят албума Ви наистина уникален.

Цените за сватбена фотография, интериорна фотография, портретни фотосесии на абитуриенти, и заснемане на кръщенета може да видите тук.

За индивидуални оферти относно портретни фотосесии, корпоративни събития, интериорна фотография, луксозни фотокниги, други услуги и техните цени може да изпратете Вашето запитване чрез контактната форма.

Всички цени с в български лева. Транспортните разходи за заснемане на обекти и събития извън територията на град Пловдив се заплащат отделно. За всички извършени плащания ще Ви бъдат издадени съответните финасови документи.